כתבה שיווקית נחשבת היום לאחת הדרכים היותר יעילות ופופולאריות לפרסום עסקים ברשת. אנו חיים בעידן דיגיטלי בו התחרות רק עולה ומתגברת עם הזמן ולכן כדי להישאר בקדמת הבמה, ליצור חשיפה, להוביל גולשים ישירות אל האתר שלנו, אנו חייבים להישאר עם היד על המקלדת.
למי מתאים כתבה שיוקית?
לכולם! למעשה, אנו יכולים לפרסם כתבה שיווקית במגוון רחב של אתרים כמו אתרי תוכן, בלוגים, אתרי חדשות, אתרי נישה ספציפיים בהתאם לתחום של העסק ועוד. אין זה משנה אם בבעלותכם בית ספר לשפות, סטארטאפ חדשני מעולם הטכנולוגיה, קליניקה לטיפולי רפואה אסטטיים, חנות אופנה או עסק המוכר לוקרים לחברות ובתי ספר, כתבה שיווקית היא בדיוק מה שאתם צריכים כדי להוביל את העסק שלכם קדימה בעולם הדיגיטלי.
פרסום כתבה שיווקית איך זה עובד?
יש כל מיני סוגים של כתבות שיווקיות כמו למשל כתבות שנכתבות על ידי מומחים, כמו סוג של ריאיון שמעיד על מקצועיות של העסק, כתבה אינפורמטיבית בה אנו בעצם מציגים את השירותים או המוצרים של העסק שלנו וזה מאוד תלוי כמובן בתחום של העסק שלנו. הכתבה יכולה להופיע למשך שבוע שלם, למשך יום אחד בלבד, להיות קבועה באתר תוכן או לרדת אחרי יום באתרים מובילים עם תנועת גולשים מאוד גדולה כמו כלכליסט, YNET, וואללה וכדומה.
כדי לפרסם כתבה שיווקית אתם יכולים לנקוט בשתי דרכים:
לפנות ישירות לאתרים המפרסמים כתבות כאלה | לשיטה זו יש המון חסרונות כמו למשל השקעה אדירה בזמן, עליכם לברר דרך בעלי האתרים, ליצור עימם קשר, להבין כמה זה עולה, להבין איך הכתבה הולכת להיראות ועוד… שיטה זו נחשבת למאוד יקרה ומסורבלת. |
לפנות לחברה מקצועית שכותבת ומפרסמת עבורכם את הכתבה | לחברות מהסוג הזה יש תשתית אתרים מגוונת לצד קשרים עם האתרים המובילים בישראל ובעולם. כך בעצם אתם חוסכים זמן וגם יכולים להוזיל עלויות על ידי רכישת חבילת כתבות פרסומיות. |
פרסום כתבה שיווקית דרך בסט לינקס
אנחנו בבסט לינקס מתמחים בכתיבת כתבות שיווקית לעסקים, חברות וארגונים בכל הגדלים ומכל הסוגים. מהרגע שתחליטו לכתוב את הכתבה ונבחר ביחד את הנושא שלה, נוכל לפרסם אותה באחד האתרים המובילים ברשת תוך מספר ימים בודדים. לא תאמינו מה פרסום של כתבה שיווקית יכול לעשות לעסק שלכם תוך מספר ימים. כמות הפניות שתקבלו מגולשים היא פשוט בלתי נתפסת וזה כמובן תלוי באתר שבו תבחרו לפרסם את הכתבה. בבעלותנו למעלה מ-300 אתרי תוכן מובילים עם דומיינים חזקים וותיקים שיתרמו רבות לקידום העסק שלכם הן בהיבט השיווקי והן בהיבט האורגני של קידום האתר משום שמתוך הכתבה עצמה, נוכל להוציא קישורים איכותיים שיובילו ישירות לאתר שלכם. במקביל לניסיון הרב שצברנו בפרסום כתבות שיווקית, יש לנו את הקשרים עם אתרים מובילים ודרכנו תוכלו לחסוך זמן יקר ולפרסם כתבה שתשדרג את החשיפה שלכם.
דגשים בכתיבת כתבה שיווקית
כתבה שיווקית צריכה מצד אחד לשמור על איזון, כלומר אנו צריכים לעשות שימוש בכתיבה שהיא אובייקטיבית ולהציג את העסק שלנו באופן הכי מקצועי שיש. מצד שני, הכתבה חייבת להיות משכנעת, שיווקית אבל לא מדי. בשביל זה אנחנו חייבים שמישהו מקצועי יכתוב עבורנו את הכתבה. כתיבה שיווקית שונה לגמרי מכתיבת מאמרים לקידום אורגני או מכתיבה אינפורמטיבית והיא חייבת להיות מבוססת על עקרונות הקופירייטינג בדגש על תחכום והיגיון.
יתרונות בפרסום כתבה שיווקית
לפרסום כתבה שיווקית יש מגוון רחב של יתרונות.
קידום אורגני | קיים קשר ישיר בין קידום אורגני לבין פרסום תוכן. ככל שאנו משקיעים ביותר בכתיבת תוכן איכותי לאתר שלנו ובכתבות שיווקיות המפורסמות מחוץ לאתר שלנו, הדבר תורם לתהליך הקידום של האתר שלנו במנועי החיפוש עם דגש על גוגל. מדוע? משום שלגוגל יש אלגוריתם מאוד מתוחכם שיודע לזהות תוכן איכותי. הוא מזהה זאת על ידי כך שגולשים נשארים בכתבה זמן רק יותר מה שמוריד את אחוזי הנטישה ומגדיל את זמן ההישארות. יחד עם זאת על ידי זה שאנו שותלים קישורים בתוך הכתבות והקישורים האלה מובילים ישירות לאתר שלנו הדבר תורם גם כן לתהליך הקידום האורגני. קישורים איכותיים מאתרים מובילים, ותיקים וחזקים עם תנועת גולשים גבוהה. |
חשיפה | ברגע שאנחנו מפרסמים כתבה או כתבות שיווקיות שמציגות את העסק שלנו באור חיובי באתרים מובילים, זה מאוד תורם ומשפיע על החשיפה של העסק שלנו, מגדיל את התנועה לאתר שלנו וגורם ליותר ויותר גולשים להתעניין בנו. |
כתבה שיווקית כמה זה עולה?
למחיר של פרסום כתבה ממומנת ופרסומית יש מגוון של קריטריונים ביניהם אורך הכתבה, סגנון הכתיבה של הכתבה, האתר שבו אנו בוחרים לפרסם את הכתבה ועוד. בגדול המחיר לפרסום כתבה נע בין 200-4,000 שקלים. ניתן גם לרכוש חבילה של כתבות ואז בעצם לחסוך בעלויות ולהגדיל את רמת החשיפה של העסק שלנו.
מתי מומלץ לי לפרסם כתבה שיווקית?
- שאין מספיק תנועה לאתר שלי
- שכמות הלקוחות שלי יורדת ולא עולה
- שיש לי תקציב פנוי לפרסום
- שיש לעסק שלי מוצר או שירות חדש שאנחנו רוצים לפרסם
- שאנחנו רוצים ליצור באז
- שאנחנו יוצאים במבצע מיוחד וחד פעמי
כאשר אנו רוצים להציג את העסק, המוצר, המיזם, השירות או כל דבר אחר, לרוב הפרסום יכיל תוכן. אנשים צורכים תוכן בכל מקום. הם מחפשים תוכן, ניזונים מתוכן ומקבלים את המידע שלהם דרך תוכן. בעולם הדיגיטלי פרסום כתבות שיווקיות הפך לאחת הפלטפורמות היעילות, הטובות והחזקות ביותר לשיווק עסקים. דרך הכתבה אנחנו יכולים להעביר אילו מסרים שאנחנו רוצים בצורה שקופה ואמינה מצד אחד אך אובייקטיבית מהצד השני. יש אינספור דרכים לבצע פרסום כתבות שיווקית החל מפרסום בתוך האתר שלנו, דרך פרסום במגזינים ועיתונים חדשותיים דיגיטליים, כתבות במקומונים, בלוגים אורחים ואפילו דרך הרשתות החברתיות. חשוב לזכור שאם עדיין אתם לא משווקים את העסק שלכם בדיגיטל, כדאי מאוד להתחיל ולקדם את הנושא כי כל דקה שאתם לא שם אתם דוחקים את עצמכם עוד ועוד אחורה. פרסום כתבות שיווקיות מעולם לא היה קל יותר משום שיש כל מיני דרכים לעשות את זה. במדריך הבא נציג בפניכם למי מתאים לפרסם כתבות שיווקיות אונליין, איך התהליך בעצם עובד, על מה חשוב להקפיד כאשר מפרסמים כתבה שיווקית, כמה זה אמור לעלות לכם ועוד מידע ששווה להכיר. המדריך המקיף לפרסום כתבות שיווקיות, מתחילים!
פרסום כתבות שיווקיות – למי זה מתאים?
למעשה, אין כמעט עסק שפרסום כתבות שיווקיות לא מתאים לו. כמו שהסברנו בפסקת הפתחה, פרסום כתבות שיווקיות יכול להתבצע במגוון של אתרים כמו למשל אתרי תוכן, בלוגים, אתרי חדשות, אתרי נישה ספציפיים בהתאם לתחום של העסק, מקומונים ועוד. לא משנה אם אתה שיפוצניק שבנה אתר ואתה רוצה לפרסם כתבה שיווקית מקצועית על נושא מסוים, את מדריכת כושר ופיתחת שיטה ייחודית לחיטוב הגוף שפשוט עובדת ואת מחפשת דרך לפרוץ, אתם יזמי נדל“ן שרוצים לחשוף את הפרויקטים שלכם ברחבי הארץ או אתה בעצמך מקדם אתרים שרוצה להתברג בתוצאות החיפוש הראשונות של גוגל – פרסום כתבות שיווקיות מתאים לכולם!
הנה דוגמא קטנה בשביל להמחיש על מה אנחנו מדברים. טל היא פרילנסרית בתחום העסקי. לאחרונה היא חשבה על מיזם חדש והחליטה לספק שירותי אאוטסורסינג לעסקים קטנים ובינוניים. המטרה של טל היא לעשות למנהלי העסקים סדר בבלאגן ולאפשר להם להנות ממגוון רחב של שירותים אותם היא מספקת כמו למשל שירותי הזמנת טיסות ובתי מלון, ארגון כנסים ואירועים עסקיים, ניהול יומן וקביעת פגישות עסקיות, הכנת מצגות, שירותי שיווק ופרסום לעסק ועוד. טל החליטה שהיא רוצה לגייס כמה לקוחות ולכן חשבה על פרסום של כתבה שיווקית. היא פנתה למקומון בעיר בה היא עובדת, שילמה כמה מאות שקלים והכתבה פורסמה. שם הכתבה: די לברדעק! הקוסמת שתעשה לכם סדר בעסק!
הכתבה מסבירה על כך שלבעלי עסקים יש קושי בניהול לוח הזמנים שלהם, בתיעדוף של משימות ועל איך השירות שלה יכול לחסוך להם זמן רב והרבה מאוד בלאגנים. תוך שבוע מיום פרסום הכתבה, טל קיבלה 5 פניות חדשות של לקוחות פוטנציאלים המביעים עניין בשירות שלה. זה הכוח של פרסום כתבה שיווקית.
פרסום כתבה שיווקית איך זה עובד?
לפני שנסביר לכם על הדרכים שבאמצועתן ניתן לפרסם כתבות שיווקיות, חשוב להבין שיש כל מיני סוגים של כתבות. למשל כתבות שנכתבות על ידי מומחים בתחום מסוים ממש כמו כתבת איכות שיש בחדשות ומתפרסמת על ידי כתב תיירות, כתב כלכלי או כתב פוליטי. יש גם כתבה שהיא ריאיון, כמו שאנו רואים במגזינים שבהם מתפרסמים ראיונות על חייהם של סלבריטאים. סוג נוסף של כתבה היא כתבה אינפורמטיבית בה אנו בעצם מציגים את השירותים או המוצרים של העסק שלנו והפרסום הוא מאוד אובייקטיבי בלי יותר מדי שואו או סופרלטיבים. כתבות שונות יכולות להופיע במקומות שונים לתקופות שונות. כלומר יש כתבה שתרד אחרי יום אחד ויש כתבה שתישאר למשך כל החודש. כדי לפרסם כתבה שיווקית ברשת האינטרנט יש כמה דרכים לעשות זאת.
- לפנות ישירות לאתר שבו אתם רוצים לפרסם – ממש כמו שטל עשתה. יש כאן קצת עבודת מחקר משום שאתם רוצים לפנות לקהל יעד רלוונטי ולא סתם לשפוך כסף במקומות שלא יתנו לכם כלום. לכן עליכם לברר דרך בעלי האתרים, ליצור עימם קשר, להבין מה זה דורש מכם, מי כותב את הכתבה, איך היא הולכת להיראות, כמה כסף זה עולה ועוד. לרוב פרסום כזה עולה בין כמה מאות לכמה אלפי שקלים, תלוי במיקום הכתבה.
- לפנות לחברה מקצועית שכותבת ומפרסמת עבורכם את הכתבה השיווקית– לחברות מהסוג הזה יש תשתית אתרים מאוד גדולה ומגוונת. זה יכול להיות מקדם אתרים מוכר, חברה לקידום אתרים, מומחה לשיווק או אפילו חברה המוכרת לינקים לעסקים. לרוב מדובר בחבילת כתבות אבל שוב גם כאן, זה מאוד משתנה.
פרסום כתבות שיווקיות מידע שחשוב להכיר
הדבר האחרון שאתם צריכים לעשות אחרי שאתם מסיימים לקרוא את המדריך הזה הוא להתחיל לפרסם עשרות כתבות על העסק שלכם. תהליך הפרסום חייב להיות מבוסס על אסטרטגיה מסוימת ולבוא ממקום של מחשבה. חשוב שיהיה איזון. כתיבה שיווקית שונה לגמרי מכתיבה שהיא אינפורמטיבית והיא באה לתת מענה לבעיה או לצורך מסוים. ממש כמו במקרה של טל. הצגנו בעיה או מצב איתם בעלי עסקים מתמודדים, הסברנו את הקושי והראינו בצורה אובייקטיבית את הפתרון. זה נכון לגבי כל נושא וכל תחום. אנחנו רוצים בפרסום כתבה שיווקית לפנות לרגש של הקהל ודרך זה למגנט אותו אלינו.
פרסום כתבות שיווקיות מה זה נותן לי?
- פרסום כתבות שיווקיות תורמות לתהליך של קידום אורגני – קיים קשר ישיר בין קידום אורגני לבין פרסום תוכן איכותי. ככל שנשקיע יותר בפרסום תוכן איכותי לאתר שלנו ובכתבות שיווקיות המפורסמות מחוץ לאתר שלנו שם גם נשלב קישורים חיצוניים, ככה הסיכוי שהאתר שלנו יקודם באופן אורגני על בסיס מילות מפתח ספציפיות עולה. הסיבה לכך היא משום שגוגל רואה דגש מאוד חזק בתוכן איכותי. היא רוצה שהגולשים יקבלו מענה מלא למה שהם מחפשים ואפשר כמובן לעשות את זה דרך ייצור תוכן כזה. גוגל יודעת לזהות כמה זמן הגולשים נשארים בכתבה וזה בעצם מוכיח לה שהתוכן אכן איכותי.
- חשיפה – ברגע שאנחנו מפרסמים כתבה או כתבות שיווקיות בצורה טובה על פי כל כללי השיווק, עוד ועוד אנשים רלוונטיים נחשפים לתוכן הזה וזה כמובן מייצר גם חשיפה, גם מציג את העסק שלנו באופן חיובי וגם יותר טראפיק לתוך האתר שלנו.
פרסום כתבות שיווקיות מחיר
יש כל מיני קריטריונים המשפיעים על מחיר של פרסום כתבה שיווקית כמו למשל איפה היא מפורסמת, אתרים גדולים כמו וואללה או ynet, מה האורך שלה, מי כותב אותה, מה סגנון הכתיבה שלה, כמה עבודת מחקר היא דורשת, סוג הקישורים שיוצאים ועוד. המחירים לפרסום כתבה שיווקית נעים בין 200-4,000 שקלים. ניתן גם לרכוש חבילה של כתבות ואז בעצם לחסוך בעלויות אבל זה כבר מאוד תלוי באסטרטגיית התוכן ובמטרות שלכם.
אחד המושגים היותר מדוברים ואנו מתעסקים בו כמעט בכל תחום שקיים הוא שיווק. היום, כמעט כל בעל עסק עושה שימוש בשיווק במטרה לפרסם ולחשוף את העסק שלו בצורה טובה ואיכותית. שיווק זו מילה ענקית ויש עשרות אולי אפילו מאות דרכים שבאמצעותן אנו יוכלים לשווק את העסק שלנו החוצה ולהעביר מסרים רלוונטיים. הפעם בחרנו להתמקד דווקא בתוכן שיווקי ולסייע לכם להבין איך באמצעות כתבה שיווקית גם אתם יכולים לשדרג את העסק שלכם ולהעיף אותו קדימה.
כתבה שיווקית מה זה אומר?
לא מדובר בסתם כתבות בהן אנו שותלים מילות מפתח רק בשביל לפרסם כתבה או לנסות לקדם את האתר שלנו בתוצאות החיפוש בגוגל. מדובר בכתבות איכותיות, מדויקות המשלבות מידע על שירותים, מוצרים ועוד. בדרך כלל הכתבות השיווקיות הללו מפורסמות בפלטפורמות תוכן מובילות המכונות טאבולה או אאוטבריין הנמצאות כמעט בכל אתר ונכנסות תחת קטגוריית ”כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך“. בנוסף, עם השקעה כספית נוספת, ניתן לפרסם כתבה שיווקית גם באתרים מובילים כמו מאקו, וואללה, YNET, כלכליסט ואתרי תוכן מובילים נוספים.
האם כל כתבה היא כתבה שיווקית?
לא. ראשית כל לא כל כתבה מתאימה לפרסום בפלטפורמות שתיארנו לעיל וגם לא כל כתבה תעשה עבורנו את העבודה השיווקית שאנו מחפשים. כתבות בהן יש שימוש בסופרלטיבים וכאלה שאין בהן ערך מוסף לגולש, לרוב לא תורמות לעסק שלנו שוב דבר משום שמראש הן לא אמינות והן גם לא מייצרות המרות שזה בעצם מה שאנחנו רוצים ליצור.
אז איך בכל זאת כותבים ומפרסים כתבה שיווקית?
עולם התוכן הוא עולם מופשט ויחד עם זאת, מי שקצת מבין בו מכיר את החוקים הבסיסיים ביותר שלו. חשוב מאוד להגדיר קודם כל את סוג התוכן ואת המטרה שלו. כשאנחנו מחליטים לפרסם כתבה שיווקית, בשלב הראשון אנחנו צריכים להציג את הבעיה. רק ככה אנחנו יכולים לספק לגולש שלנו תועלת, יתרון משהו שכביכול ייצא לו מקריאת התוכן. כלומר, עלינו להבין על בסיס מה השירות או המוצר שלנו עומד ואיזו בעיה הוא אמור לספק מענה. זה נכון לגבי כל סוג עסק וכל סוג של שירות. אף פעם לא נרצה בכתבה שיווקית לפרסם את העסק שלנו כאמין, מוצלח, מקצועי ויעיל. תמיד נרצה להבין מה הבעיה איתה הלקוחות שלנו מתמודדים ואילו כלים לנו כעסק יש בכדי לפתור אותה.
כתבה שיווקית מציגה גם את הפתרון
אחרי שהצגנו את הבעיה והסיטואציה נרצה גם לשקף לגולש את הפתרון. כמובן שלא נעשה את זה בתחילת הכתבה, אלא רק בשלבים המאוחרים יותר שלה. זה הזמן להציג את התועלת שהגולש שלנו ישיג במידה והוא יבחר לעשות שימוש במוצר או בשירות שלנו. זה הזמן לשלב בכתבה השיווקית ציטוטים של לקוחות אמיתיים, המלצות מאנשים שהשתמשו במוצר והיו מרוצים ועוד דברים שיכולים לתמוך בטענות שלנו.
הנה דוגמא:
- הבעיה: נשים עם קריירה מצליחה הופכות אמהות ומתקשות לשלב בין הקריירה לבין היותן אמהות .
- הפתרון: מתחם חדש בו נשים עצמאיות יכולות להביא איתן את הפעוטות. במקום יש את כל מה שהילד צריך כולל מטפלות, תעסוקה, סדנאות ואופציה לאמהות לעשות הפסקה ולקחת חלק מהיום של הפעוטות.
כתבה שיווקית חייבת להיות אובייקטיבית ככל הניתן
כאמור, זה שנכתוב שהשירות שלנו הוא הטוב, המוביל והמוצר ביותר, זה לא ממש יעזור. הגולשים חכמים ולכן הם רוצים להבין לבדם מה הופך את השירות או המוצר שלכם למומלץ, איכותי וכזה שישנה את חייהם מקצה לקצה. אנחנו רוצים לגרום לגולשים שלנו להבין את המסר לבד ולכן הכתבה השיווקית חייבת להיות אובייקטיבית כמה שיותר. זה המקום לספר לגולשים שלכם כיצד השירות שלכם שיפר את חייהם של אנשים רבים ומה זה תרם להם.
אם נמשיך עם הדוגמא שלנו של האמהות, הרי שנציג בפניהן כי עשרות אמהות כבר הצטרפו למיזם, הוא מתפתח לערים ויישובים נוספים בארץ ואפילו בעולם. נספר איך האופציה לצאת לעבודה מבלי לוותר על הרצון העז להישאר קרובה לתינוק שרק נולד פתחה לאותן אמהות דלתות חדשות, העלתה להן את הביטחון והדימוי העצמי וגרמה להן להרגיש בטוחות בעצמן ובעסק שלהן.
הצגת התועלות בכתבה שיווקית זה שם המשחק
לאחר שהצגנו את הבעיה, את הפתרון, את ההמלצות ומה זה נותן, כדאי להדגיש בפני הקוראים או הקוראים שלנו מה היתרונות של השירות או המוצר שאנו כביכול משווקים. זה הזמן להציג האם יש לאותו שירות חלופות בשוק שמציעות פתרונות נוספים לאותה בעיה ולנסות לנטרל את הרצון לבדוק אופציות אחרות, פשוט כי שלנו הוא הטוב ביותר.
אורך מומלץ לכתבה שיווקית
האורך המומלץ לכתבה שיווקית הוא בין 400-600 מילים במקסימום. כתבה ארוכה תגרום לגולשים לנטישה יחסית מהירה או קריאה רשלנית בעוד כתבה קצרה מדי, לא תעביר את המסרים כמו שהיינו רוצים. מצד אחד אנחנו רוצים לספק לגולשים שלנו מידע עם ערך מוסף שיתרום להם, מצד שני אנחנו רוצים שהגולש יישאר לקרוא את הכתבה מההתחלה ועד הסוף?
כתבה שיווקית חייבת להשאיר מקום להשארת פרטים
בסופו של דבר המטרה שלנו היא ליצור התעניינות במוצר או בשירות שלנו ולכן אנחנו רוצים לאפשר לגולשים ליצור איתנו קשר. אחרי שסיפקנו לגולש את כל המידע, זה הזמן להשאיר מקום שיאפשר להניע את הגולש לפעולה. נסו לנסח שורה מושכת שמתמצתת בצורה הכי ממוקדת את כל הכתבה והזמינו את הגולש להשאיר את הפרטים שלו, לטלפן אליכם בקליק, לגלוש לאתר שלכם או אפילו לעבור לעמוד הפייסבוק העסקי שלכם. מומלץ שלא לקשר מהכתבה לדף נחיתה שם הגולש צריך להשאיר את הפרטים משום שמחקרים מראים ששיטה זו עובדת הרבה פחות. זה השלב שבו הגולשים צריכים את העזרה שלכם והתהליך של יצירת הקשר חייב להיות קל, מהיר ופשוט.
טיפ אחרון לכתבה שיווקית – השקיעו בכותרת מושכת
אחד הדברים הכי חשובים שאתם צריכים לזכור בניסוח כתבה שיווקית היא הכותרת. לא רק שהיא צריכה להיות מושכת ומעניינת, אלא גם רלוונטית, כלומר ממוקדת לקהלי היעד שלכם. הנה דוגמא לכותרת מושכת ורלוונטית בהתאם לדוגמא שאיתה עבדנו:
זה שאת אמא טריה לא אומר שאת צריכה לוותר על עצמך! אפשר גם להישאר קרובה לבייבי וגם לנהל קריירה
כותרת שגם מראה שהכתבה מיועדות לאמהות טריות שרוצות לשמור על הקריירה שלהן מבלי לוותר על עצמן.
לסיכום, המטרה שלנו בכתבה שיווקית היא מצד אחד לחשוף את העסק שלנו, השירות או המוצר לגולשים רלוונטיים ומצד שני להוביל לאחוזי הקלקה גבוהים – CTR. ככל שאחוזי ההקלקה שלנו יהיו יותר גבוהים, העלות לקליק יורדת. אין ספק כי כתבות שיווקית מעניינות שכתובות בצורה אובייקטיבית, איכותית כזו המעניק לגולש ערך מוסף עושות עבודה מעולה ויכולות להקפיץ כל עסק מכל תחום שהוא. כדאי לפנות לחברה או כותב תוכן מקצועי המתמחים בכתיבה ופרסום של כתבות שיווקית בהתאם לחוקי וכללי השיווק הדיגיטליים. לפרסום כתבה שיווקית יש מגוון עצום של יתרונות וחבל שלא לנצל אותם לטובת פרסום העסק שלנו. אז קדימה! למה אתם מחכים? צרו איתנו קשר ואחד מהמומחים של בסט לינקס יחזור אליכם, יסביר לכם איך התהליך עובד, מהם הנושאים הכי טובים שמומלץ לכתוב על העסק שלכם ומשם הדרך לפרסום קצרה מאוד. צרו איתנו קשר ונחזור אליכם במהרה.